Na DUMP-ovo pripravništvo!

06_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: DUMP / Press
Na DUMP-ovo pripravništvo!

Splitska DUMP Udruga mladih programera uskoro kreće s novim DUMP Internshipom, a program će predstaviti 10 prosinca na FESB-u.

Splitska Udruga mladih programera DUMP uskoro kreće s novim DUMP Internshipom, besplatnim pripravničkim programom tijekom kojeg će pripravnici raditi na vještinama potrebnim u budućem poslu, a učit će od samih članova Udruge i predstavnika najznačajnijih firmi u Splitu. Predstavljanje programa  održat će se10. prosinca 2016. u 17 h na FESB-u, a istog dana počet će i prijave za pripravništvo.

Svi zainteresirani na Internshipu će brusiti razne vještine potrebne za uspjeh na tržištu te se susretati s izazovima pri radu na stvarnim projektima. Svoja će znanja unaprijediti u širokom spektru vještina kao što su dizajn, programiranje i multimedija.

Oni koji se iskažu tijekom Internshipa mogu postati članovi Udruge, gdje će i dalje razvijati svoje vještine u sklopu organizacije i realizacije raznoraznih projekata kojima se Udruga bavi, počevši od ciklusa predavanja poput Škole osnova programiranja pa do programerskih pothvata.

Dodatne informacije mogu se potražiti na službenoj stranici ili na Facebooku.