DUMP-ova besplatna predavanja

26_05_2015 / 17:36h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Dump/Fb
DUMP-ova besplatna predavanja

Udruga mladih programera DUMP organizira, 30. i 31. svibnja na splitskom FESB-u, maraton besplatnih predavanja Dump Days kojima je cilj odgovoriti na brojna pitanja vezana uz informacijsku tehnologiju.

Udruga mladih programera DUMP organizira, 30. i 31. svibnja na splitskom FESB-u, maraton besplatnih predavanja Dump Days kojima je cilj odgovoriti na brojna pitanja vezana uz informacijsku tehnologiju. Maraton ujedno čini jednu od manifestacija kojima se obilježava 55. obljetnica splitskog FESB-a.

Predavanja, prilagođena široj publici, posjetiteljima će dati odgovor na pitanja kao što su hoće li nas umjetna inteligencija dokrajčiti, kako se primjenjuje informatika u medicini, zrače li nas mobilni uređaji i druga. Dani DUMP-a namijenjeni su svima koji se žele upoznati sa svijetom tehnologije. Višegodišnji interes koji je publika pokazala puneći najveće dvorane na FESB-u u Splitu na dosadašnjim predavanjima udruge DUMP svjedoči o atraktivnosti i pogođenosti njihovih predavanja. Pristupačnost dumpovaca često motivira publiku na druženje nakon predavanja, a ovaj put će to biti moguće i u posebno osmišljenoj Demo zoni.

Maraton će održati pripravnici i tako pokazati što su naučili uključenjem u rad udruge i zašto žele postati njenim aktivnim članovima. Nakon višemjesečnog rada publici će predstaviti zanimljive i atraktivne teme koje su ih i dovele u DUMP.

Predavanja oba dana počinju u 16 h teće se održavati u amfiteatrima A101 i A102 na FESB-u u Splitu. Informacije o ostalim aktivnostima udruge, kao i detaljnije informacije vezane za Dump Days mogu se pronaći na službenoj stranici ili na Facebook stranici Udruge.