Na CMS-ovu edukaciju u Pakrac!

31_03_2015 / 09:26h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: CMS
Na CMS-ovu edukaciju u Pakrac!

Centar za mirovne studije (CMS) organizira trening Mlada MIRamiDA u Pakracu. Okupit će 16 mladih koji žele raditi na razvoju svoje zajednice. Pokriveni su troškovi smještaja i hrane, a rok za prijavu je 7. travnja.

Centar za mirovne studije (CMS) organizira sedmodnevni trening za mlade pod imenom Mlada MIRamiDA, koji će se održati od 17. do 24. travnja 2015. u Pakracu, a cilj je okupiti 16 mladih osoba iz Hrvatske koji će zajedno raditi na temama nenasilne komunikacije, suradnje, identiteta, različitosti, stereotipa, diskriminacije, migracije, antifašizma, ekonomskih prava i solidarnosti.

Na prijavu su pozvani mladi između 18 i 30 godina koji rade/žele raditi na razvoju svoje zajednice i koji žele razmijeniti svoja iskustva s drugima. Organizator pokriva troškove smještaja i hrane, dok sudionici trebaju pokriti troškove puta.

Program Mlade MIRamiDE razvija se od 1999. godine kao odgovor na tadašnje nepostojanje suradnje, koordinacije, informiranosti te međusobne podrške među mladim ljudima, udrugama mladih i za mlade, klubovima mladih i sl. koji rade na osnaživanju civilnog društva, aktivni su u svojoj zajednici i žele to i dalje biti, rade na promoviranju kulture nenasilja, tolerancije, suradnje, zaštite okoliša te čitavoj paleti različitih aktivnosti kao što su umjetnost, sport, politika, humanitarni rad i druge.

Rok za prijavu: 7. travnja 2015.

Više informacija, kao i prijavni obrazac mogu se potražiti ovdje.