Otočna svakodnevnica mladih

23_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Imaginacija
Otočna svakodnevnica mladih

Otočna svakodnevnica mladih bit će tema predavanja Teute Viktorije Stipišić, prvostupnice sociologije, na kojem će predstaviti rezultate svog istraživanja.

Otočna svakodnevnica mladih bit će tema predavanja Teute Viktorije Stipišić, prvostupnice sociologije, na kojem će predstaviti rezultate svog istraživanja. Predavanje će se održati u utorak, 25. listopada, u 19.30 u Klubu Zona.

>> Lajkaj Klub Zona i prati još jednu bogatu sezonu događanja!
>> Posjeti klub.infozona.hr


- Kako život na otoku kao na depopulacijskom središtu utječe na stavove i ponašanja mladih, kako provode svoje slobodno vrijeme, koliko su zadovoljni životom u Hrvatskoj i bi li željeli napustiti otok tek su neka od pitanja na koja ćemo čuti odgovore. Predavačica će se referirati i na podatke dobivene istraživanjem mladih koji žive u velikim urbanim sredinama - najavio je Zvonimir Parać, predsjednik udruge Imaginacija - splitskog društva sociologa.

Predavanje se održava u ciklusu Mala škola sociologije u sklopu kojeg će Imaginacija - splitsko društvo sociologa i ove sezone jednom mjesečno u Zoni održavati predavanja o aktualnim društvenim pitanjima.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.