Poljudsko pomračenje

07_04_2012 / 21:13h
Poljudsko pomračenje

Utakmica je prvi put nakratko prekinuta zbog nekoliko desetak bengalki na sjeveroistočnoj tribini, a drugi put zbog nestanka struje kada je stadion desetak minuta bio gotovo u potpunom mraku.

Slijevalo se na Poljudu. Puno više prema vratima Karlovca, nego s neba, no Hajduk je pobijedio jed(i)nim golom postignutim iz jedanaesterca. Slijevalo se na Poljudu. Puno više prema vratima Karlovca, nego s neba, no Hajduk je pobijedio jed(i)nim golom postignutim iz jedanaesterca. Energičnu igru na travnjaku do sredine drugog poluvremena, pratila je i raspjevana atmosfera na tribinama gdje je svoje mjesto zauzelo i dvadesetak karlovačkih Gademza.

Mnogi su očekivali raniji kraj utakmice zbog uvođenja nulte tolerancije za pirotehniku na tribinama, no tek par tisuća gledatelja dobilo je dva sata hrvatskog nogometnog proizvoda. Utakmica je prvi put nakratko prekinuta zbog nekoliko desetak bengalki na sjeveroistočnoj tribini, a drugi put zbog nestanka struje kada je stadion desetak minuta bio gotovo u potpunom mraku. Zanimljivo je da ostatak stadiona nije podržao Torcidino opetovano vatreno i glasno izražavanje protivljenje nastojanjima da se pirotehnika ukloni sa hrvatskih tribina.

Nakon Dinamovog slavlja u Šibeniku, prvak je i teoretski definiran. Splitu nakon poraza od Zadra ostaje još koje kolo borbe za treće mjesto jer je bodovno izjednačen sa Slaven Belupom koji je u ovom kolu dobio tri boda bez igre sa izbačenim Varaždinom. U idućem kolu Hajduk gostuje u Osijeku, a Rijeka dolazi u Park mladeži.