I Mostar ima ljetni festival!

21_08_2013 / 15:51h  |  Autor: I.Z.
I Mostar ima ljetni festival!

Mostar je dobio svoj ljetni festival urbane glazbe! U dvodnevnom programu nastupit će Siledžije, Zoster i Hladno pivo prvog dana te Pešes, S.A.R.S. i TBF drugog festivalskog dana. Festivalske ulaznice po cijeni OD oko 80 kuna dostupne su samo u pretprodaji.

Mostar je dobio svoj ljetni festival urbane glazbe - Mostar Summer Fest! U dvodnevnom programu, 13. i 14. rujna, na SC Kantarevac nastupit će Siledžije, Zoster i Hladno pivo prvog dana te Pešes, S.A.R.S. i TBF drugog festivalskog dana. Oba dana ulazi će se otvariti u 18 sati, a u interaktivnoj chill out zoni posjetitelji će se moći opustiti i zabaviti brojnim iznenađenjima.

>> Veeeliki popis festivala i koncerata!


Festivalske ulaznice po cijeni 20 KM (oko 80 kuna) dostupne susamo u pretprodaji do 08. rujna, a jednodnevne ulaznice su u pretprodaji po cijeni 12 KM (oko 48 kuna), a na dan koncerta 15 KM (oko 60 kuna).

Želiš biti dio organizacije Mostar Summer Festa?

Mostar Summer Fest po starom dobrom običaju svih sebi sličnih festivala upućuje poziv volonterima koji žele svojim radom zaslužiti festivalsku ulaznicu te steći nova iskustva i poznanstva. Natječaj je otvoren do 25. kolovoza, a više informacija o uvjetima, očekivanjima i prijavama možete pročitati na festivalskom webu.

www.mostarsummerfest.com
www.facebook.com/MostarSummerFest