Morrissey se vraća Zagrebu

30_11_2014 / 14:26h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Fb
Morrissey se vraća Zagrebu

Morrissey će 12. prosinca u Zagrebu, u organizaciji INMusica, predstaviti novi album - World peace is none of your business.

Organizatori INMusica najavili su još po završetku posljednjeg INMusica niz iznenađenja u sklopu 10. po redu festivala koji će se održati u lipnju 2015., a jedno je od tih iznenađenja koncert glazbene legende Morrisseya - 12. prosinca u 9. paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Frontman Smithsa i kultni kantautor održat će koncert povodom izdavanja novog albuma World peace is none of your business. Prvi Morrisseyev nastup u Hrvatskoj, podsjećamo, održan je 2006. godine na prvom INMusicu, a ostao je zapamćen kao najbolji koncert njegove turneje, stoga ne iznenađuje što INMusic svoju desetu godišnjicu obilježava zatvaranjem kruga.

Ulaznice za koncert Morrisseya, po cijeni od 240 kn (uključujući troškove transakcije), u prodaji su online na službenoj stranici festivala, a mogu se kupiti i u poslovnicama Atlasa u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Koncert se održava u dvorani kapaciteta 2000 mjesta, stoga organizatori preporučuju fanovima da što prije nabave ulaznice jer se koncert neće premještati u veću dvoranu.