Moondance ima i dnevne karte

08_08_2014 / 11:21h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Moondance festival, arhiv
 Moondance ima i dnevne karte

Moondance Festival, koji se održava 16. i 17. kolovoza na trogirskoj kuli Kamerlengo, pustio je u prodaju jednodnevne ulaznice te najavio dolazak brojnih svjetskih imena a Zona dijeli festivalske ulaznice!

Moondance Festival, koji se održava 16. i 17. kolovoza na trogirskoj kuli Kamerlengo, pustio je u prodaju jednodnevne ulaznice te najavio dolazak brojnih svjetskih imena, a ugostit će imena electro, techno i house scene iz zemlje i inozemstva.

Na Mondance Festivalu nastupit će Agoria, Anthony Rother LIVE, Nina Kraviz, Alan Fitzpatrick, Ben Sims, Butch, DJ Rush, Silicone Soul, Billy Nast, Technasia, Vince Watson LIVE, Jamie Anderson, Funk D`Void, Forest People, Dejan Miličević, Speedy.

Cijena je jednodnevnih ulaznica 120 kn. Ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Tisak Media centra, CD Shopovima Dallas Records i Dancing Bear te putem sustava Ticketshop.hr i Entrio.hr. U Kaštelima ih ima Lily Tours, te u Trogiru Atlas, TZ Trogir i Kamerlengo. Cijena festivalskih (dvodnevnih) ulaznica iznosi 199 kn, dok se svi detalji o online kupnji mogu potražiti na stranici festivala.

Info zona na službenoj Facebook stranici dijeli pet puta po jednu festivalsku kartu. Kartu je moguće osvojiti javljanjem u inboks i slanjem imena i prezimena te razloga za dobivanje ulaznice. Karte se mogu osvojiti do 13. kolovoza, a najsretniji će već taj dan o tome biti obaviješteni.