Mladi pitaju na fotografijama

15_04_2013 / 15:55h  |  Foto: Angela Stipić
Mladi pitaju na fotografijama

Povodom Europskog dana informiranja mladih Info zona u Split dovodi postav izložbe fotografija Mladi pitaju koja je u rujnu 2012. bila postavljena u St. Petersburgu na Europskoj konferenciji ministara zaduženih za mlade.

Povodom Europskog dana informiranja mladih koji se obilježava 17. travnja Info zona sudjeluje u organizaciji nacionalne konferencije o mobilnosti, informiranju i savjetovanju koja će se održati u Zagrebu, a u Split dovodi postav izložbe fotografija Mladi pitaju koja je u rujnu 2012. bila postavljena u St. Petersburgu na Europskoj konferenciji ministara zaduženih za mlade.

Autori fotografija su mladi diljem Europe koji su se priključili prošlogodišnjoj kampanji Informacija uPRAVO sad. Splitski postav bit će bogatiji za nekoliko dodatnih fotografija učenica i učenika Umjetničke škole koji su se također priključili kampanji, a dolaskom na otvaranje izložbe u srijedu (17.04.) u 20 sati u Info zoni moći ćete se među prvima uvjeriti koliko su mladi u Splitu kreativniji od europskih vršnjaka :)