Mladi izlažu za Udrugu Srce

18_12_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Anton Davidović
Mladi izlažu za Udrugu Srce

KLFM soundsystem na otvaranju humanitarne izložbe u Klubu Zona.

U utorak, 20. prosinca, u 19 sati u Klubu Zona otvara se humanitarno izdanje izložbe u ciklusu izložbi autora mlađe generacije “Mladi izlažu”. Radovi će se po povoljnim cijenama prodavati do petka od 17 do 21 sat, a sav prihod namijenjen je Udruzi osoba sa cerebralnom paralizom Srce.

- Na otvaranju se zabavite uz glazbeni program koji priprema KLFM Soundsystem te požurite odabrati originalne poklone za nadolazeće blagdane. Riječ je o izvrsnim radovima 23 autorice i autora koji su prethodne dvije godine izlagali u Klubu Zona ili će tek izlagati u osmom ciklusu “Mladi izlažu” u 2023. godini - poziva Goran Biličić iz Info zone.

Radove su donirali: Katarina Botica, Anton Davidović, Tihana Felić, Segor Garber, Josipa Henizelman, Alys Hewitt, Nikolina Holjak, Luka Jukić, Mia Kačić, Koraljka Kovač Dugandžić, Nikolina Krstičević, Ela Leko, Nina Leleković, Josipa Marjančević, Mia Minigo, Toni Minigo, Kristina Orlić, Paula Perišin, Ula Reić, Leo Subanović, Antonio Topić, Anđela Vukas i Marieta Vulić.