Natječaj za izlaganje u Klubu Zona

07_02_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Natječaj za izlaganje u Klubu Zona

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2022. godini! Ovo je sedma godina da postav izložbi u ciklusu "Mladi izlažu" tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku.

Do kraja veljače otvoren je natječaj za izlaganje u Klubu Zona u 2022. godini. Zainteresirani autori i autorice mogu izjavu o radovima, tehničke podatke i biografiju dostaviti online, putem obrasca dostupnog na klubzona.net. Naknadno će biti kontaktirani za dostavu fotografija, skica ili video zapisa najmanje tri rada.

- Ovo je sedma godina da postav izložbi u ciklusu "Mladi izlažu" tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. Više od 60 dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno ističe važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike. Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama - objašnjava Tina Vukasović Đaković, kustosica izložbi, napominjući da će se za odabrane izložbe osigurati promocija i osnovni tehnički uvjeti, a postoji i mogućnost participacije u troškovima produkcije.