Mladi iz šest država dolaze u Mostar učiti o zaštiti okoliša i umjetnosti. Pridruži im se!

06_09_2023 / 12:24h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: zelena-akcija.hr
Mladi iz šest država dolaze u Mostar učiti o zaštiti okoliša i umjetnosti. Pridruži im se!

Smještaj, hrana i troškovi putovanja u potpunosti pokriveni.

Zelena akcija, u sklopu projekta REST ART, traži troje sudionika ili sudionica za trening na temu zaštite okoliša i umjetnosti koji će se održati u Mostaru od 18. do 24. rujna.

Cilj treninga je pružiti sudionicima alate i znanja za bolje razumijevanje zaštite okoliša, problema plastike i kako se izraziti kroz medij umjetnosti, te upoznati lokalne udruge, ljude, kulturu i okoliš Mostara.

- Također, imat ćete priliku povezat se s mladima iz Grčke, Albanije, BiH, Crne Gore i Egipta te saznati više o zemljama i kulturama iz kojih dolaze. Ovakvi treninzi su jedinstvena prilika za razvijanje transformativnog pristupa učenju, odnosno glava, ruke i srce pristup jer imamo priliku istovremeno učiti, stvarati i dijeliti - poručuju iz Zelene akcije.

Trening se financira kroz program Erasmus + što znači da su smještaj, hrana i troškovi putovanja u potpunosti pokriveni. Radni jezik je engleski.

Rok za prijavu je 12.9.2023. Prijave možete slati na [email protected]

Pročitaj i ovo: Ovako možeš putovati i učiti i ako studiranje nije tvoj đir

Ovaj tekst Info zona je pripremila kao multiplikator Eurodeska, europske informacijske mreže koja daje besplatne, kvalitetne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti te potiče aktivno građanstvo i razvoj politika za mlade. Javi nam se na [email protected] i pitaj što ne znaš :)