Prijavi se za Mirovne studije

11_11_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: cms.hr
Prijavi se za Mirovne studije

Program se odvija od siječnja do lipnja kroz 130 sati predavanja, radionica i praktičnog rada. Bavi se razumijevanjem uzroka društvenih nepravdi, razvijanjem pristupa za otpor direktnom i strukturnom nasilju, opresiji i isključivanju te vizioniranjem i isprobavanjem pravednijih praksi i modela organiziranja.

Otvorene su prijave za 22. generaciju Mirovnih studija, obrazovnog programa Centra za mirovne studije.

Mirovni studiji su program neformalnog obrazovanja Centra za mirovne studije koji educira, motivira, osnažuje i povezuje ljude za rad na društvenoj promjeni. Bave se razumijevanjem uzroka društvenih nepravdi, razvijanjem pristupa za otpor direktnom i strukturnom nasilju, opresiji i isključivanju te vizioniranjem i isprobavanjem pravednijih praksi i modela organiziranja. Program sudionike i sudionice ohrabruje da postanu aktivni nositelji promjena - kroz rad u kolektivima i zajednicama kojima pripadaju. Tijekom 22 godine rada, s približno 700 polaznika, program stvara istraživački, obrazovni i organizacijski potencijal za rad na društvenoj promjeni.

Program se odvija od siječnja do lipnja kroz 130 sati predavanja, radionica i praktičnog rada. Omogućuje rad na osobnim vještinama potrebnim za suradnju, nudi analizu gorućih društvenih problema i upoznaje s praksama za njihovu transformaciju. Organiziran je kroz 3 modula i 7 programskih cjelina. Više o programu, cijenama i predavačima potraži na linku!