Mikser poziva bendove

12_04_2013 / 20:43h
Mikser poziva bendove

Kulturna organizacija Mikser je raspisala natječaj namijenjen mladim autorskim bendovima. Odabrani bendovi će, uz pokrivene troškove puta, nastupiti pred brojnom publikom na ovogodišnjem izdanju Mikser festivala.

Kulturna organizacija Mikser je raspisala natječaj Soundtruck Call namijenjen mladim autorskim bendovima koji nemaju službeno izdanje (DIY, online izdanja i slične forme se prihvaćaju) i u kojima prosječna starost članova benda ne prelazi 25 godina.

Mješoviti žiri koji čine istaknuti glazbenici i producenti iz regije izvršit će selekciju od 14 bendova koji će, uz pokrivene troškove puta, nastupiti pred brojnom publikom na ovogodišnjem izdanju Mikser festivala, koji se održava od 28. svibnja do 2. lipnja u beogradskoj Savamali.

Dvanaest bendova će nastupiti u okviru programa Soundtruck, čiji nesvakidašnji koncept obuhvaća nastupe u kamionu s profesionalnim razglasom koji će voziti bend kroz kvart u kojem se održava festival u večernjim satima, dok će dva benda biti dio programa Mad Hatter Sessions u Mikser House-u.

mikser.rs