Mijenjaj kuću, putuj svijetom

27_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: homeecchange.com
Mijenjaj kuću, putuj svijetom

Prilikom svakog ozbiljnijeg planiranja putovanja pitanje smještaja igra važnu ulogu. Može li se putovati po svijetu bez troškova za smještaj? Može!

Ako bi pristali svoju kuću, stan ili vikendicu ponuditi u zamjenu za besplatan smještaj u nekoj od preko 150 zemalja onda je ovo pravo događanje za saznati kako to funkcionira i to baš od onih koji u tom sustavu razmjene imaju dosta iskustva.

homeexchange.com svjetski je portal koji u ponudi ima preko 65.000 nekretnina s kojima možete vaš dom ili vikendicu zamijeniti na određeni vremenski period- vikend, tjedan ili dva ili čak mjesec dana, stvar je dogovora. U Hrvatskoj je trenutno skoro 400 nekretnina na popisu za zamjenu, ali na tisuće je onih koji žele doći k nama, dakle potencijala itekako imamo. Osim što vi primate upite da netko dođe k vama, vi također šaljete upite onima koji imaju nekretnine tamo gdje vi želite ići. Nekada će tako zamjena biti u isto vrijeme, a nekada u različito, sve je stvar dogovora.

Bilo da ste student koji želi ići van naučiti jezik ili tražite smještaj za vrijeme neke konferencije, iznajmljivač ste koji želi popuniti svoj smještaj i onda kada nije top sezona? 

Predstavljanje homeexchange.com servisa održava se u utorak, 28.02.2017. u 19 sati u Chillton baru, Jadranska 1.