Mihaela je nakon Reeboka u Zoni!

17_09_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Mihaela Erceg
Mihaela je nakon Reeboka u Zoni!

Izložba crteža, ilustracija i stripova mlade autorice Mihaele Erceg "Ne znam vam ja ništa" otvorit će se u Klubu Zona. Mihaela je veliku medijsku pozornost privukla angažmanom za prestižnu sportsku marku Reebok.

Izložba crteža, ilustracija i stripova mlade autorice Mihaele Erceg Ne znam vam ja ništa otvorit će se u utorak 20. rujna u 19 sati, u Klubu Zona. Radovi će se u prostoru na Šperunu moći razgledati do 4. listopada.

>> Lajkaj Klub Zona i pripremi se za još jednu bogatu sezonu događanja!

Crtala je i za Reebok

Mihaela je u travnju ove godine veliku medijsku pozornost privukla angažmanom za prestižnu sportsku marku Reebok, a i jedna je od dobitnica priznanja Splitski pupoljak 2016. godine. Kao slobodna umjetnica za domaće i strane naručitelje radi naslovnice knjiga, plakate, reklame i ilustracije i do sada je već sudjelovala na nekoliko skupnih izložbi.


Redovita gošća na crtanju stripa u Info zoni


- Ovo je moja prva samostalna izložba, i drago mi je da se održava u prostoru u kojem sam rasla i razvijala se kao umjetnik. Info zona za mene ima posebnu vrijednost - gotovo kao drugi dom, i stoga ne mogu zamisliti da se ova izložba odvija bilo gdje drugdje - kazala je Mihaela koja je redovita sudionica 24-satnog crtanja stripa te radionice stripa koja se već nekoliko godina održava u Klub Zona.

Ni na kavu bez crtanja

Mihaela uvijek sa sobom nosi blok pa crta svugdje - na kavama, kod kuće, na računima, olovkom, kemijskom, onim što joj se nađe pod rukom… Velik broj radova nastao je u splitskim kafićima te je neke od njih objavila je na i Facebooku pod pseudonimom Artistotel. Na izložbi u Zoni javnosti će se predstaviti izborom radova iz svog bogatog stvaralaštva.

Ove godine u Zagrebu je upisala Odsjek za animirani film i nove medije pri Akademiji likovnih umjetnosti, nakon što je u rodnom Splitu završila 2. jezičnu gimnaziju.