Microsoft za neprofitne udruge

30_05_2014 / 11:23h  |  Autor: I. Z.
Microsoft za neprofitne udruge

Microsoftov Dan neprofitnih udruga bit će, prije svega, posvećen tehnologijama koje udrugama mogu pomoći u radu a objasnit će se i kako se mogu dobiti besplatne verzije tih softvera.

 Microsoftov Dan neprofitnih udruga održat će se u srijedu, 4. lipnja  2014., s početkom u 9 i 30 sati, u prostorijama Microsoft Inovacijskog Centra (MIC) u zgradi Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB), koji zajedno organiziraju Microsoft i TechSoup.

Microsoft je na globalnoj i lokalnoj razini već desetljećima partner neprofitnim organizacijama. Pomoć je, osim novčano, vrlo često u obliku softvera; od Windowsa, preko Officea do specijaliziranih serverskih rješenja. Odnedavno, Microsoft donira i Office 365 rješenje koje, kao rješenje u oblaku, može pomoći mnogim neprofitnim organizacijama, prije svega smanjenjem budžeta za uredska rješenja, ali i mobilnošću, povezanošću i jednostavnošću koje nudi, a koje će dovesti do toga da organizacije manje brinu o tehnologiji, a više o svojem radu.

Upravo će zato događanje biti, prije svega, posvećeno tehnologijama koje udrugama mogu pomoći u radu, a dobit će se i informacije kako se do besplatnih verzija softvera može doći.

Zbog ograničenog broja mjesta dolazak je potrebno potvrditi na e-mail [email protected].