Mavena poziva: izlaži u Praktici

15_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Mavena / Facebook
Mavena poziva: izlaži u Praktici

Udruga Mavena – 36 njezinih čuda poziva umjetnike da se prijave na natječaj za izlaganje u 2017. u sklopu programa NMG@PRAKTIKA. Rok prijave je 1. srpnja 2016.

Udruga Mavena – 36 njezinih čuda objavila je poziv za umjetnike, s naglaskom na mlađe autore, studente i umjetnike/kustose na početku svoje profesionalne karijere, na natječaj za izlaganje u 2017. godini u sklopu programa NMG@PRAKTIKA.

Poziv je otvoren za prijavu samostalne i skupne izložbe, akcija, performansa, interdisciplinarnih projekata i kustoskih koncepcija s naglaskom na novomedijske projekte i izložbe koje će biti odabrane za dio programa NMG@PRAKTIKA u prostoru Galerije Praktika u 2017. godini.

Prijaviti se mogu i projekti za druge lokacije vezane uz prostor Praktike (vrt, predvorje) i Doma mladih, kao i za javni gradski prostor, a za koje ćemo ovisno o odabranim projektima tražiti sugasnost i dozvole Grada i nadležnih institucija. Također je moguće prijaviti izložbe u formi koncepta/skice za koje je u tom slučaju potrebno specificirati troškovnik za eventualno (su)financiranje produkcije radova.

Rok prijave je 1. srpnja 2016. godine.

Više informacija na mavena.hr