Maturalna izložba ŠLU

04_06_2019 / 00:00h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Danica Katunarić
Maturalna izložba ŠLU

U Klubu Zona otvara se izložbe maturalnih radova maturanata i maturantica splitske Škole likovnih umjetnosti, Odjela Grafički i Fotografski dizajner.

U petak, 7. lipnja, u 19:30 u Klubu Zona otvara se izložbe maturalnih radova maturanata i maturantica splitske Škole likovnih umjetnosti, Odjela Grafički i Fotografski dizajner. Izložba Još samo da… bit će otvorena naredna dva tjedna.

- Na kraju jedne od mnogih životnih etapa, ovi mladi ljudi opet pokazuju umijeće, ne uzmičući, ne skrivajući se, hrabro nastavljajući niz započet u Školi. Zadovoljstvo je bilo sudjelovati u njihovom formiranju, radoznalosti i igri. Maturalni radovi prikaz su njihovih propitivanja i suočavanja sa svijetom i odrastanjem - napisala je profesorica Željka Milošević Paro u katalogu izložbe.

Radove izlažu Josipa Bebić, Ivanka Drnas, Dina Karuza, Marijan Malenica Ergović, Katarina Rica, Bruno Mitrović i Ambra Radić s odjela Grafički dizajner, te Danica Katunarić, Lara Đuzel, Katarina Penić, Vanessa Viculin, Pavla Vukšić, Barbara Pešut i Laura Bobanac, s odjela Fotografski dizajner. Radovi su nastali uz mentorstvo profesorica Željke Milošević Paro i Višnje Mach Orlić te profesora Hrvoja Zuanića.

Realizaciju izložbe sufinancira Grad Split u sklopu projekta Info zone Mladi izlažu 4.