Razmaškaraj se, nek' gori Krnjo!

19_02_2012 / 22:19h  |  Foto: Maja Prgomet
Razmaškaraj se, nek' gori Krnjo!

Već tradicionalno je splitski krnjeval daleko od onog krnjevala kojeg su krajem devedesetih obnovili Cukuni, no kreativnost je ključan začin maškarane noći pa zabava ne bi trebala izostati...

Mnogi će se složit da su u Splitu maškare svaki dan, no ona službena predaja vlasti obavljena je na Valentinovo, a vrhunac krnjevala tradicionalno će se dogoditi na pokladni utorak.

Već tradicionalno je splitski krnjeval daleko od onog krnjevala kojeg su krajem devedesetih obnovili Cukuni, no kreativnost je ključan začin maškarane noći pa zabava ne bi trebala izostati čak i ako je rahladi bura i nastopi kiša.

Ako ne prepoznate ljude na pozornici na Rivi – to su Goran Karan i Vagabundo bend, Ante Pupačić – Pupi, Neno Simunić i Westate band te Talent studio M. Na Voćnom trgu ponovno će se plesati salsa & zumba, a ispred Srebrenih vrata ritam house partya određivat će tri DJa: Pajo, Jake i Miro.

Maškarana povorka ispred kazališta će krenuti oko 17 sati, a pola sata prije u HNK će početi prijave za najbolju masku. Dodatnu dozu maškaranih zabava potražite u našem kalendar događanja...