Mali DOKUart traži filmove

24_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: DOKUart
Mali DOKUart traži filmove

Mali DOKUart, natječaj za najbolji dokumentarac osnovnoškolaca traži radove. Na natječaj se mogu prijaviti dokumentarni filmovi filmskih družina i učenika osnovnih škola te dokumentarni filmovi samostalnih autora osnovnoškolskog uzrasta iz Hrvatske. Rok za prijavu je 15. lipnja.

Otvorene su prijave za Mali DOKUart, natječaj za najbolji dokumentarac osnovnoškolaca. Mali DOKUart održat će se u sklopu Festivala dokumentarnog filma DOKUart od 6. listopada do 12. listopada 2018. u Bjelovaru.

Na natječaj se mogu prijaviti dokumentarni filmovi filmskih družina i učenika osnovnih škola te dokumentarni filmovi samostalnih autora osnovnoškolskog uzrasta iz Hrvatske. Prihvaćaju se filmovi nastali 2017. i 2018. godine. Svaki autor može prijaviti neograničen broj filmova.

Formati koji se prihvaćaju su DVD video, .mpeg, .avi ili .mp4. U slučaju više radova, svaki rad se može slati posebno ili se više radova može poslati na istom DVD-u. Uz DVD potrebno je poslati popis s redoslijedom naslova. Svaki autor treba ispuniti prijavnicu sa svim traženim podacima i poslati je zajedno s radom na adresu:

Dražen Kranjec
( za Mali Dokuart )
Brune Bušića 1a
43 000 Bjelovar

Mali DOKUart dodjeljuje tri nagrade, te Grand PRIX Malog DOKUarta za ukupno najbolji dokumentarac iz konkurencije. Prošle godine na natječaj je pristiglo 49 filmova iz cijele Hrvatske.

Rok za prijavu: 15. lipnja.

Više informacija o natječaju na dokuart.hr.