Škola mentalnog zdravlja

14_03_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Škola mentalnog zdravlja

Otvorene su prijave za "Malu školu mentalnog zdravlja". Depresivnost, anksioznost, društvene mreže, gubici i sreća bit će teme ciklusa besplatnih trosatnih radionica koje će Društvo psihologa u Splitu održavati u Klubu Zona.

Na klubzona.net otvorene su prijave za "Malu školu mentalnog zdravlja". Depresivnost, anksioznost, društvene mreže, gubici i sreća bit će teme ciklusa besplatnih trosatnih radionica koje će Društvo psihologa u Splitu održavati u Klubu Zona ponedjeljkom u 17 sati.

KLUB ZONA U OŽUJKU

Večer modernih društvenih igara: Ajmo se igrat! / subotom od 12.3. / 20:00 - 00:00
Kreativni petak: Nakit od tkanine i žice / petak, 18.3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Sreća / ponedjeljak, 21.3. / 17:00
Kava sa Savjetom mladih: Inicijative mladih / četvrtak, 24.3. / 18:00
Kreativni petak: Zajednički crtež / petak, 25.3. / 18:00
Mala škola mentalnog zdravlja: Anksioznost / ponedjeljak, 28.3. / 17:00
Književna čajanka: Sjena vjetra (C. Ruiz Zafón) / ponedjeljak, 28.3. / 20:00
Vege kuhinja: Pašticada / utorak, 29.3. / 18:00

Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net.


- Psihologinja Anamarija Lončar će 21. ožujka na radionici "Kako biti sretan" otkriti načine postizanje sreće te objasniti što je sreća i što nas čini sretnima. Tjedan dana kasnije, 28. ožujka, na radionici "Kako prepoznati i prebroditi anksioznost" s kolegicom Suzanom Žužul govorit ću o anksioznosti te simptomima i metodama nošenja. Na novim radionicama u travnju sudionici će imati priliku razgovarati i učiti o depresivnosti te utjecaju društvenih mreža i gubicima - najavljuje Lara Buljan Gudelj, predsjednica Društvo psihologa u Splitu.

U ožujku je u Klubu Zona nastavljeno održavanje subotnjih Večeri modernih društvenih igara. Ponovno kreće i Kreativni petak, odnosno druženja uz kreativni zadatak, ali i druženje ljubitelja čitanja na Književnim čajankama. Na novoj Kavi sa Savjetom mladih razgovarat će se o inicijative mladih, a posljednje događanje u ožujku je radionica vege kuhinje na kojoj će se pripremati vege pašticada. Osim prijavnice za obaveznu rezervaciju mjesta, na klubzona.net dostupno je i više informacija o svim događanjima u Klubu Zona.