Logopočetnica za srednjoškolce

28_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Dizajnerska početnica
Logopočetnica za srednjoškolce

Nova Dizajnerska početnica, ovog puta za srednjoškolce, održat će se u subotu 07. travnja od 10 do 12 sati na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3. Radionice su besplatne, ali broj mjesta je ograničen. Prijave su otvorene do 6. travnja.

Nova Dizajnerska početnica, ovog puta za srednjoškolce, održat će se u subotu 07. travnja od 10 do 12 sati na lokaciji Umjetničke akademije, Zagrebačka 3.

Polaznici i polaznice će se uz zadanu angažiranu temu upoznati s procesom oblikovanja logotipa, prolazeći kroz faze analize, brainstorminga, razrade ideje i redukcije. Radionica je namijenjena svim srednjoškolcima. Voditelj radionice je Ivan Milas.

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen. Za prijave i više informacija obratite se na e-mail adresu [email protected].

Rok za prijavu: 06. travnja 2018. u 12 sati.