Klub Zona postaje dnevni boravak

12_05_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Klub Zona postaje dnevni boravak

Klub Zona pokreće program Lito u Zoni u kojem će građani od ponedjeljka do petka, od 17 do 21 moći koristiti prostor kluba, i to besplatno. Imat će priliku pročitati knjigu, upoznati nove ljude, popiti kavu i sok, igrati društvene igre ili odraditi posao na laptopu.

Klub Zona od 16. svibnja pokreće program Lito u Zoni u kojem će građani od ponedjeljka do petka, od 17 do 21 moći koristiti prostor kluba, i to besplatno. Imat će priliku pročitati knjigu, upoznati nove ljude, popiti kavu i sok, igrati društvene igre ili odraditi posao na laptopu.

- Tri dana u mjesecu rezervirana su za Biciklopopravljaonicu, Kavu sa Savjetom mladih i otvaranja izložbi. Ostalim danima svi zainteresirani mogu doći i iskoristiti ovaj prostor u samom centru grada, za opuštanje i druženje, bez potrebe za bježanjem od ljetne gužve. Po potrebi će biti moguće i korištenje prostora na određeno vrijeme u jutarnjim satima - kazao je Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Svi koji imaju ideje za dodatne aktivnosti u prostoru Kluba Zona su dobrodošli, a svoje prijedloge mogu slati na [email protected].