Radi i leti s Emiratima

30_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Emirates
Radi i leti s Emiratima

Kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obvezno, kandidatima se preporuča da ispune online prijavnicu.

Želiš li postati dio kabinskog osoblja za zračnog prijevoznika Emirates, ne propusti Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja u petak, 8. studenog u 9 sati u hotelu Ora u Splitu (Poljička cesta 26E). Kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obvezno, kandidatima se preporuča da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group Careers prije dolaska na Dan otvorenih vrata. Više o selekcijskom postupku potraži na linku.

Emirates trenutno zapošljava više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje brine o putnicima na letovima Emiratesa. Kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja aviokompanija nudi priliku za razvoj karijere putem edukacija i jedinstvenog kulturnog i međunarodnog okruženja.