Lavanderman umire u Klubu Zona!

18_01_2022  |  Autor: I.Z.
Lavanderman umire u Klubu Zona!

U Klubu Zona održat će se promocija zadnjeg broja stripa Lavanderman te otvorenje izložbe radova koji prikazuju petnaest različitih verzija smrti popularnog hrvatskog superheroja.

U petak, 21. siječnja, u 19 sati u Klubu Zona održat će se promocija zadnjeg broja stripa Lavanderman te otvorenje izložbe radova koji prikazuju petnaest različitih verzija smrti popularnog hrvatskog superheroja. Izložba „Petnaest puta sam umro“ bit će otvorena mjesec dana.

- Završni broj strip serijala o Lavandermanu kreiralo je čak 20 autora koji su ga crtali od 2008. godine, a osamdeset stranica ukoričeno je u četiri različite naslovnice i oplemenjeno s dvije duplerice. Na kraju stripa, svoje vizije smrti superheroja, uz glavnog crtača epizode Damira Ercegovića, ponudili su i Vinko Barić, Štef Bartolić, Alem Ćurin, Tino Ćurin, Džo, Damir Ercegović, Nikolina Ivezić, Igor Kordej, Marko Marković, Kenji Masamura, Dubravko Mataković, Helena Ohnjec, Vančo Rebac, Stipan Tadić i Miro Župa - objašnjava Toni Faver, tvorac sage o junaku čije su moći izvirale iz lavande.