Lavanderman dolazi u Zonu!

07_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Lavanderman
Lavanderman dolazi u Zonu!

Na posljednjem ovosezonskom Stripaškom kružoku gostuje - Lavanderman! Pričat će se o ukoričenom izdanju prva dva, već raritetna i vrlo tražena broja.

Na posljednjem ovosezonskom Stripaškom kružoku gostuje -Lavanderman! U četvrtak, 8. lipnja, u 20 sati u Klubu Zona pričat će se o ukoričenom izdanju prva dva, već raritetna i vrlo tražena broja.

- Lavanderman, alias Boris Bunčuga, autentični je hrvatski superheroj. Ishodište njegovih moći je u biljci lavandi te se bori protiv komaraca i moljaca, nesanica, glavobolje i vrtoglavice. Prvi broj stripa izašao je u rujnu 2008. godine i rasprodan je u rekordnom roku, a do danas je objavljeno osam brojeva, snimljen je i igrani film Lavanderman: istina ili mit? te je objavljen i CD s glazbom iz filma. Serijal Lavandermana možda je jedino domaće, zaista nezavisno strip izdavaštvo. Među sugovornicima na Stripaškom kružoku bit će scenarist te idejni vođa Lavandermana, Toni Faver, i prvi crtač, Vančo Rebac - najavljuje Ivan Svaguša, voditelj Stripaških kružoka, druženja ljubitelja stripa u Klubu Zona.