Plavca odkvizala popravni!

15_03_2012 / 23:37h  |  Autor: Duje Mogić
Plavca odkvizala popravni!

Drugo Kvizanje u Zoni je za nama, ekipa Plavca položila je popravni ispit i odnijela pobjedu u drugom uzastopnom nastupu u finalu. Dva mjesta u superfinalu su zauzeta!

Drugo Kvizanje u Zoni je za nama, ekipa Plavca položila je popravni ispit i odnijela pobjedu u drugom uzastopnom nastupu u finalu.

Nakon dodatne runde pitanja i tijesnog poraza u prvom Kvizanju, ekipa Plavca razbila je tremu i suvereno pobijedila vječne izazivače promjenjivog imena ekipe - za ovu priliku - Tri pršuta. Valja primijetiti da je nakon Tri deca točenog pobijedila ekipa koja dijeli ime sa kafićem pa natjecateljima napominjemo da konotacije alkohola i šankovine u imenu ekipe donose stanovitu prednost.

U Info zoni su i ovoga puta svi stolovi bili zauzeti - sedam ekipa se natjecalo za superfinale pod budnim okom pobjednika prve runde koji su skautirali potencijalne protivnike. A protivnici su se pokazali dostojnima jer i ovaj put nijedno pitanje u kvalifikacijama nije ostalo bez barem jednog točnog odgovora. Samo jedno, ono sa slikom nacionalnog parka u Belizeu, je polučilo samo jedan točan odgovor. Da je natjecatelje sve teže nadmudriti pokazuje da su baš svi znali što je triskaidekafobija i tko je bio Alexander Selkirk.

U finalu Tri pršuta su odgovorili točno na tri pitanja, pobjednici na šest, a ekipa na koju valja pripaziti je ekipa Veselog vlakića koji su znali odgovor na sedam pitanja i trijumfirali bi samo da su se uspjeli kvalificirati u finale.

Dva mjesta u superfinalu su zauzeta, još nijedna ekipa koja je sudjelovala u prošlogodišnjem nije osigurala mjesto u ovogodišnjem pa se očekuje i njihovo uključenje u utrku.