Seks, droga, Quasi i kondomi

02_12_2015 / 15:07h  |  Autor: I .Z.  |  Foto: I. Z.
Seks, droga, Quasi i kondomi

Otvorene su prijave za drugo kolo Kvizanja u Zoni. Tema kola je seks i droga, a nagrade su osigurali Klub Quasimodo, prezervativi Billy Boy i Durex. To je nova prilika za mjesto u velikom finalu šeste sezone!

Na infozona.hr/kvizanje otvorene su prijave za drugo kolo Kvizanja u Zoni koje će se održati u srijedu, 9. prosinca u 20.30. To je nova prilika za mjesto u velikom finalu šeste sezone nagradnog kviza, koji se održava od 2011. U Mjesecu borbe protiv ovisnosti i osam dana nakon Svjetskog dan borbe protiv AIDS-a tema kola je - seks i droga. Rock and roll prašit će iz zvučnika.

>> Prijavi ekipu na infozona.hr/kvizanje
>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Info zona i Liga za prevenciju ovisnosti kviz organiziraju uz podršku Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ, a nagrade su osigurali Klub Quasimodo, prezervativi Billy Boy i Durex.

Natjecateljska ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu ekipe odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima te dvije ekipe s najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Najbolju ekipu sezone odredit će sraz pobjednika prethodno odigranih kola.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.