Prijavi ekipu na Kvizanje o filmu

08_01_2016 / 10:47h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Prijavi ekipu na Kvizanje o filmu

Nakon gomile blagdanskih filmova i tradicionalno pogledanih repriza, u trećem kolu Kvizanja na putu do finala i kino ulaznica stoje pitanja iz područja - filmske umjetnosti. Već su dvije ekipe izborile veliko finale šeste sezone!

Nakon gomile blagdanskih filmova i tradicionalno pogledanih repriza, 13. siječnja u 20.30, u trećem kolu Kvizanja na putu do finala i kino ulaznica stoje pitanja iz područja - filmske umjetnosti. Već su dvije ekipe izborile veliko finale šeste sezone Kvizanja!

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program
>> Prijavi ekipu na infozona.hr/kvizanje


Za pobjedničku ekipu Ekran poklanja dvije ulaznice za sve filmske premijere u kinu Karaman u veljači, a drugoplasirana ekipa dobit će dva filmska plakata po izboru (iz ponude arhiva) te dvije majice tiskane uz film Narodni heroj Ljiljan Vidić.

Prva sezona Kvizanja odigrala se 2011. godine, a ovo je prva sezona u kojoj je svako kolo tematski određeno. Prvo kolo tako se održalo nekoliko dana prije parlamentarnih izbora i za temu je imalo - parlamentarne izbore. Drugo kolo za temu je imalo seks i drogu jer se održavalo u Mjesecu borbe protiv ovisnosti i nekoliko dana nakon Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a.

Natjecateljska ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu ekipe odgovaraju na 20 pitanja s ponuđenim odgovorima te dvije ekipe s najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Najbolju ekipu sezone odredit će sraz pobjednika prethodno odigranih kola. Prijave su otvorene na infozona.hr/kvizanje.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

#idemuzonu #načemusiti

Posted by Info zona on 11. prosinca 2015