Kvizaj pa otputuj u Prag!

23_05_2013 / 13:55h
Kvizaj pa otputuj u Prag!

Posebno izdanje Kvizanja u Zoni organiziramo povodom Europskog tjedna mladih. Prijavite se u paru, upregnite mozak, zabavite se, podružite, dokažite znanje o Europi i - za Novu godinu otputujte zajedno u Prag!

Posebno izdanje Kvizanja u Zoni organiziramo povodom Europskog tjedna mladih koji se obilježava od 26. svibnja do 02. lipnja. Prijavite se u paru, upregnite mozak, zabavite se, podružite, dokažite znanje o Europi i - za Novu godinu otputujte zajedno u Prag!

Agencija F- tours pobjednički par nagrađuje dočekom Nove godine u Pragu. U pratnji voditelja upoznat će sve praške znamenitosti, u organiziranom ili vlastitom aranžmanu dočekati 2014. godinu, a u povratku će razgledati i Beč.

U prvom krugu parovi odgovaraju na 20 pitanja sa ponuđenim odgovorima te dva para sa najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Članovi natjecateljskog para moraju biti u dobi između 18 i 30 godina.

Kvizanje sa zvjezdicom održat će se u srijedu 29. svibnja u 20 sati, a prijave za prvih 10 parova otvorene su od nedjelje 26. svibnja u 21:00. Više informacija dostupno je na [email protected].

Prijavi svoj par na infozona.hr/kvizanje!

Prije Kvizanja informiraj se o Eurodesku i programu Mladi na djelu

Prije Kvizanja, u 17 sati, Agencija za mobilnost i programe EU će u Info zoni na Info danu predstaviti Eurodesk, info servis o mogućnostima za mlade u Europi i politikama za mlade na europskoj razini, te program Mladi na djelu koji mladima pruža mogućnosti volontiranja, podrške inicijativama, putovanja, neformalnog obrazovanja, umrežavanja, prekograničnih suradnji...