Kvaliteta visokog obrazovanja

03_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: educationnews.org
Kvaliteta visokog obrazovanja

"Kako građanima približiti informacije o kvaliteti visokih učilišta u ‎Splitsko-dalmatinskoj ‎županiji" tema je skupa koji se 8. ožujka održava u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu.

 Udruga Mi poziva zainteresirane da sudjeluju na skupu koji se bavi temom kvalitete visokog obrazovanja. U sklopu programa održat će se  paneli kojima će se predstaviti alati  za nadgledanje transparentnosti ‎osiguravanja kvalitete u visokom ‎obrazovanju, očekivanja od nacionalne baze za osiguravanje i ‎unapređivanje kvalitete u ‎visokom obrazovanja te aktivnosti projekta Qualitywatch: Aktivna uloga organizacija civilnoga društva u praćenju i promociji kvalitete u ‎visokom obrazovanju u Hrvatskoj kojem je nositelj Institut za razvoj obrazovanja

U sklopu okruglog stola  Ninoslav Šćukanec (Institut za razvoj obrazovanja) predstavit će se i preporuke za unapređivanje transparentnosti sustava ‎osiguravanja kvalitete. Na okruglom stolu govorit će i Slobodan Škopelja (Udruga Mi), Petar Ramljak (Studentski zbor Sveučilišta u Splitu), Vedrana Krstić Ivanišević (HR Radio Split) te predstavnik Sveučilišta u Splitu.

Sudjelovanje možete potvrditi slanjem e-maila na adresu [email protected]

Program se održava u vremenu od 9 do 13 sati.