Kulturaljka o mladima u Šibeniku

21_02_2013 / 11:45h
Kulturaljka o mladima u Šibeniku

P.A.R.K. poziva mlade da na kreativan način izraze svoje mišljenje o trenutnoj situaciji po pitanju života i djelovanja mladih u Šibeniku. Poziv je dio projekta Kulturaljka u sklopu kojeg će se na prostoru bivše tvornice TEF održati veliki koncert...

Udruga P.A.R.K. (Pokretači alternativnog razvoja kulture) poziva mlade, posebno srednjoškolce i studente, da na kreativan način izraze svoje mišljenje o trenutnoj situaciji po pitanju života i djelovanja mladih u Šibeniku te iznesu svoje ideje za njegovo poboljšanje.

Sve što trebaju je izraditi, individualno ili u grupi, audio-vizualne i druge oblike radova prezentacije u Power Pointu, video uratke, pisane eseje, ankete, istraživanja i slične forme, ali pod uvjetom da izlaganje ne traje više od 10 minuta. Za inspiraciju može poslužiti video ekipa iz vodičkog Plutons Productionsa nastao u sklopu slične prošlogodišnje manifestacije Šibenik u očima mladih.

Pristigli radovi bit će predstavljeni u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić krajem ožujka nakon čega će se održati i tribina, a za 30. ožujka je pod šatorom na prostoru bivše tvornice TEF najavljen i veliki koncert na koji će svi koji pošalju radove imati besplatan ulaz i piće.

Radove  do 15. ožujka treba poslati na fejs Kulturaljke, mail [email protected] ili poštom, na adresu Kralja Zvonimira 68 Šibenik, s naznakom - za udrugu P.A.R.K..

Nakon poziva prezentacije i veliki koncert

Poziv je dio projekta Kulturaljka, čiji je cilj ukazati na kroničan nedostatak prostora i sadržaja za mlade u Šibeniku te apelirati na sve strukture vlasti, kao i privatne osobe, na hitno rješavanje ovog problema.

Na konceru koji će se održati 30. ožujka pod šatorom na prostoru bivše tvornice TEF nastupaju Gužva u 16-ercu, Kanda, Kodža i Nebojša i Damir Urban & 4 te na afteru DJ kolektiv Balkan's Hi Fi.