Kultura u fokusu: foto natječaj

17_11_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: freeimages.com
Kultura u fokusu: foto natječaj

Otvoren je fotografski natječaj Kultura u fokusu 2016 za sve profesionalne fotografe i ljubitelje fotografije. Rok za prijavu je 1. prosinca. Najbolji radovi bit će izloženi, nagrađeni i novčano - PBZ poklon karticom.

Otvoren je fotografski natječaj Kultura u fokusu 2016. za sve profesionalne fotografe i ljubitelje fotografije koji su zabilježili neku od kulturnih manifestacija 2016. godine u Hrvatskoj.

Za natječaj se mogu poslati sve fotografije sa kulturnih manifestacija nastale između 1. siječnja i 1. prosinca 2016. Tematizirat će se četiri kategorije: portret umjetnika, kazališne, filmske i plesne umjetnosti, koncertna fotografija/ glazbene manifestacije, galerijske/ muzeološke izložbe i performanse.

Svaki autor može poslati maksimalno 10 fotografija s jednog ili više događaja. Sudjelovanje je besplatno. Pristup temi je slobodan uz poštivanje osnovne ideje natječaja

Stručni tim komunikologa, fotografa, umjetnika i kustosa odabrat će radove za izložbeni postav i proglasit će pobjednike natječaja. Dodatni poticaj autorima je i nagradni fond na PBZ poklon kartici.

Rok za prijavu: 1. prosinca 2016.

Više informacija na linku.