Napravi modni dodatak Terraneu

09_05_2012 / 13:08h
Napravi modni dodatak Terraneu

U trećem Krpa + Zadatku zadatak je osmisliti, izraditi i poslati ono što bi po vašem mišljenju bio idealan odjevni predmet, komad nakita ili modni dodatak za jednog od dosad potvrđenih izvođača na ovogodišnjem Terraneu.

U treći po redu Krpa + Zadatak pozvani su svi modni školovani i samouki dizajneri, registrirani članovi Modne + Revije s objavljenom jednom ili više galerija svojih radova.

Zadatak je osmisliti, izraditi i poslati ono što bi po vašem mišljenju bio idealan odjevni predmet, komad nakita ili modni dodatak za jednog od dosad potvrđenih izvođača na ovogodišnjem Terraneu. Dva pobjednika natječaja dobit će osigurano prodajno mjesto i prodavača za svoje artikle na festivalu u Šibeniku od 07. do 10. kolovoza 2012. godine i dvije festivalske ulaznice (kako bi osobno uživali u koncertima dok netko drugi brine za prodaju).

Krpa+Zadatak 03 traje do 7. lipnja 2012. godine, do kada je potrebno poslati dizajnirani i izrađeni predmet. Pristigli radovi ocjenjivat će se na temelju kreativnosti, povezanosti s glazbenim izričajem odabranog izvođača, nosivosti i kvalitete dizajniranog komada. Svaki dizajner može prijaviti jedan artikl te u natječaju sudjelovati bez obzira na svoj pravni status.

www.krpa.hr