Kroz bolonju i prašumu

03_04_2014 / 12:06h  |  Autor: I.Z.
Kroz bolonju i prašumu

Emisija Kroz bolonju i prašumu i ovog četvrtka donosi nove priloge o zanimljivim događanjima proteklih dana. Izložba Nedovršene modernizacije, nova knjiga Stipe Božića i interaktivne skulpture na Marajnu tek su neke od tema...

Emisija Kroz bolonju i prašumu i ovog četvrtka donosi nove priloge o zanimljivim događanjima proteklih dana. Posjetili su otvorenje izložbe Nedovršene modernizacije u Sveučilišnoj knjižnici, Stipe Božić je predstavio novu knjigu K2, hrvatsko-bolivijski umjetnik Efra Avila im je otkrio tajnu jedinstvenih interaktivnih skulptura na Marjanu, a Debatni klub Pravnog fakulteta u Splitu u suradnji sa zagrebačkom udrugom Zamisli organizirao je kratku dramsku predstavu po principu Boalovog kazališta kojoj je cilj približiti javnosti probleme s kojima se studenti s poteškoćama susreću u situacijama iz svakodnevnog života.

Raspitali su se i koliko je prepisivanje popularno i jesu li studenti ostavili taj običaj u srednjoškolskim klupama ili ga ponijeli sa sobom na fakultete, a posjetili su i drugi eduroam tjedan kao i seminar pod organizacijom udruge Sunce.

Emisiju Kroz bolonju i prašumu slušaj četvrtkom nakon 20 sati - na radiju ili na linku!