Kroz bolonju i prašumu

27_03_2014 / 15:30h  |  Autor: M.K.
Kroz bolonju i prašumu

U ovotjednoj emisiji Kroz bolonju i prašumu čut ćete kako nešto komplicirano pretvoriti u jednostavno i zanimljivo, što je studentska knjiga žalbi, o čemu se pričalo na Ponedjeljkom pametno te što couchsurfing čini posebnim...

Vremenske neprilike stvorile su sve preduvjete da ovaj četvrtak prašuma bude kišna.

Prašumarci i prašumarke posjetili su gostujuće predavanje Krešimira Macana u sklopu projekta U dodiru znanosti i saznali što se sve može postići kad se nauči kako nešto komplicirano predstaviti jednostavno i zanimljivo.

Ovih dana splitskim fakultetima kruži knjiga žalbi i pohvala u koju studenti mogu bez straha napisati sve ono što ih muči, ali i ono čime su zadovoljni na svom fakultetu. Predsjednik studentske udruge Studenti za studente, Ivan Bačelić-Grgić, rekao je više o ovom projektu.

U Kinoteci Zlatna vrata održano je Ponedjeljkom pametno, gdje je bilo riječi o hrani iz mora i svim zabludama koje je često prate

Igor Tomić, mladić koji je posjetio preko trideset zemalja s minimalnim budžetom, približio je Couch Surfing kao drugačiji i bolji način putovanja od standardnih obilazaka najpopularnijih odredišta.

Kroz bolonju i prašumu slušajte i ovog četvrtka od 20:05 na dobro poznatim valovima Radio Splita i uživajte u pregršt novih priča i odličnoj glazbu. Emisiju Kroz bolonju i prašumu slušaj četvrtkom nakon 20 sati - na radiju ili na linku!