Kroz bolonju i prašumu

21_11_2013 / 11:58h  |  Autor: M. K.
Kroz bolonju i prašumu

Nadolazeća Bolonja i prašuma bit će u skladu s vremenskim prilikama - olujna! Prašumarci donose debatu o predstojećem referendumu, priču o programu Youth in Action, izvještaje s tribina o kulturi i još mnogo toga.

Uspjeli smo. Svim snagama i mukama, plutajući i plivajući, ali uspjeli smo doći do još jednog četvrtka u nizu. Ne pospremajte još svoju opremu za plovidbu! Uzevši u obzir nered koji je Vedran ostavio za sobom, večeras nas čeka plovidba Bolonjom i prašumom!

Večerašnje izdanje bit će olujno kao i vrijeme. Pritom ne mislimo samo na oluju mozgova koju nam prašumarci standardno pripremaju, već na jedan sasvim drugi sadržaj. Budući da je od početka u korak s vremenom i sa svime što vrijeme donosi, ekipa nam za večeras priprema stručni brainstorming na najaktualniju referendumsku temu, u kojem će u studiju sudjelovati članovi debatnog kluba, tko drugi.
U studiju će taman ostati mjesta za pokoju priču o stručnom putovanju, ovaj put sasvim drugim sredstvom – putem programa Youth in Action.

Je li spomenuto referendumsko pitanje ujedno pitanje kulture ili nije - to je ostavljeno na procjenu svakom pojedinačno. Zato su naše prašumarke pitanje kulture premjestile u sigurnu luku te odlučile posjetiti tribine o kulturi, ali i poneke kulturne aktualnosti koje se trenutno odvijaju, kao što je npr.otvorenje novog višenamjenskog galerijskog prostora Bez naziva.

Današnje izdanje donosi nam još mnogo toga, no naravno, za cijelu sliku potrebno je čekati još malo. Na svu sreću, ne zadugo. Brojimo sitno, reklo bi se. Usprkos nevremenu, ova barka ne kasni!  Ova plovidba prema sigurnoj luci počinje u standardnom terminu - četvrtak u 20 h. Zato, svi na svoje pozicije, valovi Radio Splita prenosit će još jednu Bolonju i prašumu!

Emisiju Kroz bolonju i prašumu slušaj četvrtkom nakon 20 sati - na radiju ili na linku!