Kroz bolonju i prašumu

07_11_2013 / 12:59h  |  Autor: M.K.
Kroz bolonju i prašumu

U novoj Bolonji i prašumi možete čuti izvještaj sa Festivala znanosti, doznati gdje možete otići studirati ili započeti karijeru u inozemstvu te otkriti izazove koji su pred mladima u kontekstu europskih fondova.

Vrijeme je da punom parom krenemo u novi mjesec, nove ideje, novi četvrtak i u novi val Bolonje i prašume! Što nas ovaj četvrtak očekuje na starom mjestu u starom večernjem terminu?

U današnjoj emisiji ekipa ne časi ni časa! Rezervirali su ovo izdanje za obrazovno-edukativni udar i u te svrhe su odlučili staviti put pod noge do Sinja, odakle će nam donijeti znanstvene delikatese s tamošnjeg Festivala znanosti. Naravno, za sve one koji svoje noge mogu još dulje protegnuti, i u ovoj će emisiji moći doznati gdje sve mogu otići studirati u inozemstvo. Odnosno, za one koji su se zasitili knjige, gdje sve mogu započeti možda i karijeru. Štoviše, u goste ovaj put dolazi predstavnica BHV Educationa koja će uz AISEC-ovu gošću zasigurno otkriti brojne mogućnosti za gore navedeno. Oni pak, koji svoju buduću putanju vide unutar granica Europske Unije, imat će što čuti od članice Europskog parlamenta, Ivane Maletić, koja će za kraj ovog tjedna održati predavanje na temu europskih fondova s posebnim osvrtom na izazove koji su pred mladima u kontekstu europskih fondova.

Emisiju Kroz bolonju i prašumu slušaj četvrtkom nakon 20 sati - na radiju ili na linku!