Kroz bolonju i prašumu

24_10_2013 / 11:44h  |  Autor: M.K.
Kroz bolonju i prašumu

Tradiciju četvrtkom još nam jednom donosi ekipa Bolonje i prašume! Ovaj su put u znaku studiranja u inozemstvu, ali pričat će i o zdravstvenom osiguranju te o zanimljivom putovanju.

Tradiciju četvrtkom još nam jednom donosi ekipa Bolonje i prašume! Ovaj su put u znaku studiranja u inozemstvu pa nam pripremaju nekoliko priča s terena. Imat ćete priliku tako poslušati iskustvo onih koji su nam, eto, pobjegli u inozemstvo putem Erasmus programa, no da ne bi zanemarili i obrnuti proces - poslušat ćete i priču djevojke koja je iz Poljske pobjegla baš u Split na stručnu praksu. Također ćete se moći informirati o mogućnosti studiranja u Francuskoj ili Njemačkoj, kako vam drago.

Kako bilo, da biste uopće mogli uživati u svemu ovome, potrebno je prije svega biti student te uživati i sva prava koja taj status donosi. Spada li u to nepobitno i pravo na zdravstveno osiguranje, čut ćemo u večerašnjem broju što ekipa Bolonje i prašume misli.

No, ako među vama ima onih koji su na rastanku sa svojim studentskim životom, čuvajte suze, ekipa i za vas sprema jednu avanturističku priču o odlascima,dolascima i što sačinjava jedno putovanje! Čeka nas niz poslastica, u to ne sumnjamo. Zbog toga se i ovaj četvrtak, u 20 h, spremite na još jedno putovanje Kroz bolonju i prašumu na valovima Radio Splita!

Emisiju Kroz bolonju i prašumu slušaj četvrtkom nakon 20 sati - na radiju ili na linku!