Kriteriji korištenja Doma mladih

27_03_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kriteriji korištenja Doma mladih

Radionica za uspostavljanje Kriterija korištenja prostora Doma mladih održat će se putem Zoom aplikacije, a namijenjena je primarno svim korisnicima zgrade Doma mladih te suradnicima na projektu "Gradimo Dom zajedno".

- Socijalna (fizička) distanca koja je zatekla cijeli svijet ne sprječava ljude da rade istom dinamikom kao i prije izolacije: 31.ožujka i 1. travnja će se održati radionica za uspostavljanje Kriterija korištenja prostora Doma mladih - najavljuju iz Platforme Doma mladih, objašnjavajući da će se radionica održati putem Zoom aplikacije, oba dana od 14 do 18 sati, a namijenjena je primarno svim korisnicima zgrade Doma mladih te suradnicima na projektu Gradimo Dom zajedno.

Radionicom će se intenzivno raditi na procesu uspostave kriterija koji traje godinama, a koji bi trebao rezultirati dokumentom koji propisuje na koje načine, kad, kako, koliko i za što se koriste prostori unutar Doma mladih.

- Ova radionica jedan je od važnijih dijelova projekta Gradimo Dom zajedno, a moderator je Davor Mišković, suradnik i stručnjak na polju sudioničkog upravljanja - zaključuju organizatori.

Aktivnost je dio projekta Gradimo Dom zajedno, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.