Kreiraj Kaštelansku štoriju

06_02_2015 / 11:40h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: www.gkk.hr
Kreiraj Kaštelansku štoriju

Gradska knjižnica Kaštela raspisala je literarno - likovno - filmski natječaj uz temu Kaštela, na koji se mogu prijaviti djeca i odrasli iz Hrvatske.

U povodu Dana Grada Kaštela, Gradska knjižnica Kaštela raspisuje Literarno - likovno - filmski natječaj na temu Kaštela pod naslovom Kaštelanske štorije. Natječaj je otvoren do 21. veljače 2015. godine, a mogu sudjelovati i djeca i odrasli iz Hrvatske.

Prihvatljivi radovi mogu biti literarni, likovni, kao i video materijali, inspirirani Kaštelima i životom u Kaštelima – kaštelanska kulturna i prirodna baština, osobe i događaji iz kaštelanske prošlosti, legenda o Miljenku i Dobrili itd.

Literarni radovi (pjesme, priče, crtice, igrokazi, anegdote, putopisi ili eseji)  mogu biti pisani na hrvatskom standardnom jeziku ili dijalektu; kratki igrani ili dokumentarni filmovi, u trajanju od 1 do 5 minuta, mogu biti poslani u bilo kojem formatu s poveznicom na datoteku koja sadrži film i koju je moguće preuzeti; literarni i video radovi šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte [email protected] s naznakom „Za natječaj KAŠTELANSKE ŠTORIJE“.

Pojedinačni i grupni likovni radovi šalju se poštom na adresu: Gradska knjižnica Kaštela (Za natječaj “KAŠTELANSKE ŠTORIJE”), Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac ili se mogu donijeti u jedan od šest odjela Gradske knjižnice Kaštela. Najbolji literarni, likovni i filmski radovi bit će nagrađeni i objavljeni na internet stranici Gradske knjižnice Kaštela i tiskani u ZbornikuGKK “Kaštelanske štorije”.

Više informacija na www.gkk.hr .