Kreću DUMP Days

24_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: DUMP / Facebook
Kreću DUMP Days

Besplatna IT konferencija DUMP Days u organizaciji DUMP Udruge mladih programera i IT tvrtke Profico održat će se 5. i 6. svibnja na FESB-u.

Besplatna IT konferencija DUMP Days u organizaciji DUMP Udruge mladih programera i IT tvrtke Profico održat će se 5. i 6. svibnja na FESB-u.

Konferencija će ugostiti regionalne IT stručnjake koji će u više od 20 predavanja prikazati aktualne IT trendove. Neki od njih će stati za isti stol kako bi se vidjelo koliko se slažu ili razilaze u razmišljanjima, a da se rasprava ipak ne bi previše zahuktala, pod kontrolom će je držati Dragan Petric, izvršni urednik magazina Bug. Predavanja su namijenjena svima bez obzira na predznanje, a neke od tema o kojima će se govoriti su utjecaj umjetne inteligencije na poslove budućnosti, razvoj turizma u IT doba te zašto inženjerima dobro ide digitalni marketing.

Ono što konferenciju čini posebnom je izravan doticaj s budućim poslodavcima koji će zainteresirane na svojim štandovima upoznati s načinom rada i zanimljivostima njihovih tvrtki. Provodit će se i razne nagradne igre s posebnim nagradama za one najvrednije kako bi cijeli događaj potakao posjetitelje na aktivnost. Bit će tu još ponekih iznenađenja, a dobre zabave i hrane neće nedostajati.

DUMP Udruga mladih programera je već dobro poznata u programerskim krugovima diljem Hrvatske, što po svojim mnogobrojnim ciklusima čiji su ciljevi upoznavanje s programiranjem i širenje entuzijazma među mladima i onima koji se tako osjećaju, a i po različitim projektima koje su radili kroz godine svog postojanja. Od samih početaka je ova udruga s dvadesetak članova svoj dom pronašla na FESB-u, gdje dan danas održavaju svoja predavanja i radionice.

Registracije za dobivanje akreditacije su dostupne na web stranici konferencije (days.dump.hr), kao i besplatno na samoj konferenciji.

Više informacija o DUMP-u i konferenciji  na webu, mogu pronaći i na Facebook stranici Udruge.