Kreće nova sezona Kluba Zona!

14_09_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Kreće nova sezona Kluba Zona!

Unatoč diskontinuitetu u financiraju, klub za mlade Klub Zona kreće u novu sezonu događanja i do kraja rujna na Šperunu nudi nove radionice i nastavlja stara tematska druženja, a gostuje i na otoku Visu.

Unatoč diskontinuitetu u financiraju, klub za mlade Klub Zona kreće u novu sezonu događanja i do kraja rujna na Šperunu nudi nove radionice i nastavlja stara tematska druženja, a gostuje i na otoku Visu. Organiziranje aktivnosti kvalitetnog provođenja slobodnog vremena u doba pandemije postalo je popriličan izazov pa je u novim okolnostima još važnija uloga Kluba Zona kao svojevrsne platforme kroz koju pojedinci, organizacije i neformalne grupe realiziraju program za mlade.

POČETAK SEZONE

Radionica oslikavanja tkanine / četvrtak, 17. rujna / 18:30
Prva viška Biciklopopravljaonica / subota, 19. rujna / 10:00 - 13:00 / ispred OŠ Vis
Šahovsko popodne: Turnir / od subote, 19. rujna / 18:00
Radionica reciklaže tkanine / četvrtak, 24. rujna / 18:30
Večer modernih društvenih igara "Ajmo se igrat!" / od subote, 26. rujna / 20:00 - 00:00
Biciklopopravljaonica / prva i zadnja srijeda u mjesecu / 17:00 - 20:00

Rezervacije mjesta su na klubzona.net

Sudionici Radionice oslikavanja tkanine će u četvrtak, 17. rujna, saznati na koji način koristiti boju te kako na jednostavan način mogu uljepšati stari komad odjeće ili platnenu torbu. Sudionici Radionice reciklaže tkanine će u četvrtak, 24. rujna, od starih zavjesa, tehnikom paljenja i šivanja, izraditi modni detalj - broš, te steći korisna znanja koja će im pomoći da različite predmete i materijale iskoriste na nove načine i daju im novi smisao i upotrebu. Obje radionica počinju u 18:30, održavat će se uz epidemiološke mjere i uz osiguran sav potreban pribor i materijal, sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

I u ljetnoj stanci održavale su se Biciklopopravljaonice na kojima volonteri besplatno obavljaju manje popravke neophodne za sigurnu i funkcionalnu vožnju bicikla. U Klubu Zona se Biciklopopravljaonica do daljnjega održava prvom i zadnjom srijedom u mjesecu, od 17 do 20 sati, uz obaveznu rezervaciju mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net, ali prva viška Biciklopopravljaonica održat će se u subotu, 19. rujna, od 10 do 13 sati ispred OŠ Vis u Visu.

Šahovski klub Student i ove će sezone svako dvije subote u Klubu Zona održavati šahovska druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije. Još jedna sezona otvara se uz otvoreni šahovski turnir, u subotu, 19. rujna, u 18 sati. Besplatne prijave moguće su putem prijavnice na klubzona.net, a u nagradnom fondu za prva tri mjesta su - poklon bonovi na platformi dobartek.hr i članarina u šahovskom klubu.

Od subote, 26. rujna, od 20 sati počinju i Večeri modernih društvenih igara "Ajmo se igrat!". Kao i u prethodnih pet sezona, zainteresirani se mogu pridružiti drugim igračima, donijeti svoju igru ili besplatno posuditi i naučiti igrati novu igru iz ponude koju osigurava Udruga za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST, no u šestoj sezoni obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na klubzona.net.

Više od najma prostora!

Info zona pruža mogućnost terminskog ili sezonskog najma višenamjenske klimatizirane dvorane. Najmom dvorane direktno se podržava rad udruge te doprinosi održivosti i kvaliteti programa i usluga, odnosno programa Kluba Zona.

Pročitaj više informacija o mogućnostima najma prostora.