Kreativni & foto izazov

11_04_2012 / 15:47h
Kreativni & foto izazov

"Hrvatski kreativni & foto izazov", najveće kreativno natjecanje u Hrvatskoj, održat će se u osam gradova u razdoblju od travnja do lipnja, a bit će jedno u nizu događanja koja prethode nacionalnom festivalu fotografije u Rovinju. Prva stanica je Split, u subotu 14. travnja ispred Prokurativa.

"Hrvatski kreativni & foto izazov", najveće kreativno natjecanje u Hrvatskoj, održat će se u osam gradova u razdoblju od travnja do lipnja, a bit će jedno u nizu događanja koja prethode nacionalnom festivalu fotografije u Rovinju.

Prva stanica je Split u subotu, 14. travnja 2012. godine, na zapadnom dijelu rive (ispred Prokurativa) s početkom u 10:00 sati. U info šatoru sudionike očekuju akreditacije s popisom tema. Troškove kotizacije od 50kn za sve sudionike u potpunosti pokriva BUG.

"Hrvatski kreativni & foto izazov" održava se u organizaciji hrvatskog fotografskog festivala "Rovinj Photodays", Učilišta Algebra, HSM informatike i Adobea, a najuspjelije fotografije bit će izložene u sklopu grupne izložbe na sljedećem Photodays okupljanju.Sudionici mogu sudjelovati u pet kategorija: fotografija, 3D dizajn, WEB dizajn, multimedijsko izdavaštvo i video.

Za natječaj je obavezna prijava putem službenih portala:
kreativniizazov.com ili
fotoizazov.com