Prijavi balkanski kratki film

23_08_2012 / 14:09h
Prijavi balkanski kratki film

Nova platforma za promociju balkanskog filma - altcine.com objavila je poziv za prijavu na prvi Online Balkan Short Film Festival. Festival je otvoren filmašima do 35 godina starosti, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade.

Nova platforma za promociju balkanskog filma - altcine.com objavila je poziv za prijavu na prvi online Balkan Short Film Festival. Nagrade su od stipendije za stjecanje trogodišnjeg filmskog obrazovanja do profesionalne opreme koju donira AMC Metropolitan College te brojnih filmskih usluga.

Festival je otvoren filmašima do 35 godina starosti, koji dolaze iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Grčke, Makedonije FYR, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske. Filmovi moraju biti u trajanju do 15 minuta te imati engleske titlove, a primaju se po principu 'tko se prvi prijavi, ulazi u konkurenciju'. Žiri, kojeg čine gledatelji, odabire pobjednika putem online glasanja. Festival se zatvara svečanom dodjelom nagrada u Ateni, uz javno emitiranje s engleskim titlovima.

Prijave su otvorene dok se ne popuni 360 minuta filmova.

culturenet.hr