Kotrlja se nova Kulturaljka

25_03_2015 / 14:05h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Udruga P.A.R.K.
Kotrlja se nova Kulturaljka

Šibenska kulturno-glazbena manifestacija Kulturaljka i ove će se godine održati u organizaciji Udruge P.A.R.K, a osim tribine i foto izložbe posjetitelje čekaju i koncerti Psihomodo Popa, Kawasaki 3P-a, Straight Mickey and the Boyza...

Kulturaljka,dvodijelna šibenska kulturno-glazbena manifestacija u organizaciji Udruge P.A.R.K., ove se godine održava od 2. do 4. travnja, a i ove će godine mnogim mladim šibenskim kreativcima dati priliku da svoje radove predstavi javnosti.

Prvi dio održat će se u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Juraj Šižgorić 2. travnja s početkom u 18 sati. Tada je na rasporedu javna tribina naziva Retrospektiva rada udruge P.A.R.K. na kojoj će Parkaši posjetitelje podsjetiti na ono što su radili u protekle četiri godine i pokazati tko je sve dosad sudjelovao na Kulturaljki. Gosti tribine bit će Sanja Lydia Kulušić, Slaven Blaće i Zvonomira Bralić. Svečano otvorenje izložbe Šibenik vanka grada održat će se istog dana u 19 sati u galeriji u podrumu Knjižnice. Cilj je izložbe potaknuti prije svega mlade da aktivno sudjeluju u kulturnom životu grada.

Drugi, koncertni dio održat će se pod Hangarom na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova, 4. travnja. Nastupaju Psihomodo Pop, Kawasaki 3P, Mrtvo Hitovlje vs. Sensi i Drug Podrug, a umjesto dvojca Gatuzo dolaze Straight Mickey and The Boyz, furiozni beogradski rock tsunami.

Ulaznice za koncertni dio Kulturaljke moći će se nabaviti donirajući 60 kuna i to u šibenskim barovima Baldekin, Bono, Domald i Kuglana.

Kulturaljku prati i na Facebooku.

Sudjeluj u foto natječaju

Foto natječaj čija je tema Šibenik vanka grada otvoren je do 31. 3. Potrebno je fotografirati mjesta u gradu Šibeniku koja nisu „svakidašnja“ tj. ona koja se ne viđaju na razglednicama, u turističkim katalozima, novinama i na televiziji. Svoje radove šaljite na [email protected]. Nagrada za najbolje fotke, osim izložbe na kojoj će biti izložene i koja će trajati 10 dana, jest i besplatan upad na koncertni dio manifestacije.