Dolaze festivali i koncerti!

07_02_2012 / 22:18h  |  Autor: KMaja
Dolaze festivali i koncerti!

Već sada je jasno da će ovo ljeto biti vruće, barem što se koncerata tiče. Taman kad se čovjek počne oporavljati od božićno-novogodišnjih avantura, stignu ponude kojima je teško odoljeti…

Da ne kažete da niste na vrijeme bili upozoreni… Sada je pravo vrijeme za kupovinu karata i početak štednje za putovanje – već sada je jasno da će ovo ljeto biti vruće, barem što se koncerata tiče.

Prva nam u blizinu stiže Metallica, u sklopu turneje na kojoj svira kultni bezimeni album crne naslovnice sa crtežom zmije koja sikće na logo benda, nazvan od milja The Black Album. Through the never, The Unforgiven, Holier Than Thou… odjekivat će beogradskim Ušćem 8. svibnja, a vi možete pomoći stvarati buku kupite li ulaznice na linku.

Ljubitelje žešćeg zvuka podsjećamo i da karte za Metalfest u Zadru, koji će se održati od 02. do 05. lipnja, još do 29. veljače mogu nabaviti po cijeni od 395 kuna na linku ili na prodajnim mjestima Eventima. Do sada je potvrđeno 45 bendova, a predvode ih imena kao što su Megadeath, W.A.S.P., Fear Factory, Blind Guardian, Kreator, Hipocrisy…

Isabelle Geffroy, poznatija kao Zaz, francuska je pjevačica i kantautorica koja je karijeru započela na pariškim ulicama i proslavila se hitom Je Veux. Otisnula se na turneju koja je prve lipanjske nedjelje (03.06.) dovodi u zagrebački Boćarski dom. Karte su u prodaji od 10. veljače!

Nakon dvije godine pauze vraća se Rokaj festival! Na prostoru Zagrebačkog Velesajma će 07. i 08. lipnja nastupiti (za sada najavljeni) Slayer, Mastodon, Gojira, Lagwagon, Enter Shikari i TBF, a ulaznicu za oba dana možete ugrabiti već za 170 kn u Dallasu na Pjaci ili iz fotelje preko linka. Požurite, jer ta cijena vrijedi do četvrtka, 09. veljače, nakon toga skače na 190 kn do 23. veljače, kada doseže puni iznos od 230 kn.

Turneja svjetsku kraljicu popa konačno dovodi i u naše krajeve – 11. lipnja Madonna stiže u Zagreb. Njen najnoviji album MDNA, premda još nije ugledao svjetlo dana, najprodavaniji je na iTunesima u 35  zemalja, među kojima su i susjedne Slovenija i Mađarska koje neće posjetiti na ovoj turneji pa požurite po karte koje će se naći u prodaji od 17. veljače na svim prodajnim mjestima Eventima i preko viagogo, a za one nestrpljive, fan club i vip ulaznice mogu se nabaviti već 14. veljače na linku.

INmusic će se ove godine održati za vikend, 29. i 30. lipnja. Trenutno je jedino poznato da će nastupiti Mando Diao te da će se ulaznice naći u prodaji u petak (10. veljače) a moći će se kupiti u Tisak media centru (CCO ili Zračna luka Split) ili na stranici Ticket Pro-a. Do 19. travnja ćete ulaznicu za festival moći nabaviti za 290 kn, a zatim će joj cijena porasti na 340 kuna. Kamperske ulaznice još neće biti puštene u prodaju. Svakako pratite službenu stranicu za novosti.

The Garden festival u Tisnom održati će se od 04. do 11. srpnja, do sada su najavljeni 2020 Soundsystem, Nicolas Jaar, No fakin DJ's, Tiger & Woods, Yesking i hrpa DJ setova čiji rastući broj možete pratiti na linku.

Promotivna akcija za Exit traje do 15. veljače, kada kartu za četverodnevni festival i kamp možete nabaviti u Dallas music shopu već od 445 kuna, ukoliko ste već bili na festivalu u posljednje četiri godine, te od 895 kuna za one koji idu po prvi put. U razdoblju od 12. do 15. srpnja u Novom Sadu će se pojaviti za sada najavljeni New Order, Gossip, Wolfmother, Buraka Som Sistema te Cadenza.

Ekipa iz Terranea još ne priča o programu koji će se odvijati na prostoru bivše vojarne u Šibeniku od 07 . do 09. kolovoza, ali su zato pustili 1000 festivalskih ulaznica po cijeni od 290 kuna. Ako požurite, možda i ugrabite koju na prodajnim mjestima Eventima, a njihove daljnje korake pratite na službenom webu.

Podsjetnik i za Red Hot Chilli Peppers koji će nastupiti 29. kolovoza na zagrebačkom Hipodromu – ako još niste, karte po cijenama od 550, 450 i 350 kuna još uvijek možete nabaviti na linku.

Eto, taman kad se čovjek počne oporavljati od božićno-novogodišnjih avantura, stignu ponude kojima je teško odoljeti…