Koncert za MoSt

23_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Uduruga MoSt / Facebook
Koncert za MoSt

Udruga MoSt poziva na veliki humanitarni koncert pod nazivom u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, u utorak, 24. listopada 2017., s početkom u 20 sati. Prihod od ulaznica namijenjen je socijalnim programima Udruge MoSt iz Splita. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK po cijeni od 30 kuna.

Udruga MoSt poziva na veliki humanitarni koncert pod nazivom "ORKESTAR HRVATSKE RATNE MORNARICE & PRIJATELJI ZA UDRUGU MOST" u Hrvatskom narodnom kazalištu Split, u utorak, 24. listopada 2017., s početkom u 20 sati. Orkestrom HRM ravna maestro Tonći Ćićerić, a nastupaju Đani Stipaničev, Barbara Suhodolčan, Adalbert Turner-Juci & Klapa Sveti Juraj HRM.

Koncert organizira udruga MoSt u suradnji s orkestrom HRM i na programu se očekuje zabavna, pop-rock i big-band glazba (ulomci iz rock-opere Gubec-beg, pjesme Tereze Kesovije, Gabi Novak, Vice Vukova, Sarah Brightman, Frank Sinatra, Toma Jones...)

Prihod od ulaznica namijenjen je socijalnim programima Udruge MoSt iz Splita i prikupljenim sredstvima želimo poboljšati status mladih beskućnika i mladih u riziku od beskućništva podizanjem njihovog obrazovnog statusa, ulaganjem u njihovo osposobljavanje, doškolovanje, prekvalifikacije i tečajeve kako bismo im olakšali pristup tržištu rada.

Udruga MoSt, kroz programe Centra podrške mladima s problemima u ponašanju i Skrbi i brige o beskućnicima, usmjerena je na posebno ranjive skupine mladih u riziku od siromaštva: nezaposleni mladi, mladi koji su napustili školovanje, oni koji izlaze iz sustava alternativne skrbi i oni koji su evidentirani kao mladi s problemima u ponašanju i beskućnici.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni HNK Split po jedinstvenoj cijeni od 30 kn.