Koncert: Ti si moje nadahnuće

10_12_2013 / 14:33h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Koncert: Ti si moje nadahnuće

Peta gimnazija Vladimir Nazor u petak u 19 sati organizira humanitarni koncert u Maloj dvorani ŠC Gripe. Akcija nosi naziv Ti si moje nadahnuće a namijenjena je pomoći učenici Pete gimnazije Matei Lončar.

Peta gimnazija Vladimir Nazor organizira humanitarni koncert u petak, 13. prosinca 2013. godine s početkom u 19:00 sati, u Maloj dvorani ŠC Gripe. Akcija nosi naziv  Ti si moje nadahnuće a namijenjena je pomoći učenici Pete gimnazije Matei Lončar. Matea je, kako je mnogima poznato, pretrpjela strujni udar i, nakon složene operacije, čeka je skupa rehabilitacija. Svi koji joj žele pomoći, mogu doći na koncert a prije toga kupiti ulaznicu po cijeni od 10 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u popodnevnoj smjeni Pete gimnazije Vladimir Nazor, a moći će se kupiti i na ulazu u Malu dvoranu na dan koncerta (od 18 sati).

Osim što se ovom akcijom pomaže Matei, ona ujedno pruža i priliku da se mladi afirmiraju: Tijekom večeri u atriju Male dvorane bit će prodajna izložba slika, fotografija, božićnih ukrasa učenika Gimnazije,  koji su zaduženi i za glazbeni te plesni dio.